National

Nepotul Regelui Cioaba, arestat pentru ca a batut un agent de paza – VIDEO SOCANT

Publicat: 06 iul. 2012
1
Impreuna cu cativa prieteni, adolescentul, in varsta de 17 de ani, a batut cu bestialitate un agent, intr-o sala de jocuri din Sibiu. Baiatul cunoscut sub numele „Muschiulet„, unul dintre nepotii autointitulatului Rege al romilor, Florin Cioaba, a fost arestat la Sibiu pentru ca a batut crunt un agent de paza in luna mai, informeaza rtv.net.
Adolescentul in varsta de numai 17 ani, impreuna cu alti doi prieteni l-au batut cu pumnii si picioarele pe agent chiar in incinta salii de jocuri unde acesta asigura paza.
Nepotul lui Cioaba a fost arestat pentru 19 zile, iar prietenii lui am primit mandate pentru 29 de zile.Comentarii
  • au profitat de mila romanilor si acum si-au luat clontul la purtare,nu degeaba himler gaza spucatele astea de ciori spurcate ,au prins curaj viermii astia ,trebuie fugariti din tara ,sa se duca drkului la cernobal ca acolo e tara lor.

  • vai de mine dar ce bataie a luat saracul om…3 pe unu…si numai picioare si pumni in guri ….si l calcau pe cap…ar trb pe toti sa i bage la inchisoare….toti is smecheri…tigani imputiti …******* care ne fac de ras in toata lumea asta…..uuuuu rapanosilor

Adauga un comentariu