Eveniment-Social

Nepoata lui Michael Jackson gazduieste la Iasi „Crystal Stars Music Fest”

Publicat: 31 oct. 2013
1
De vineri pana duminica, 1 – 3 noiembrie 2013, Palas Mall va gazdui evenimentul muzical al anului, unde invitata speciala este Tanay Jackson, nepoata megastarului Michael Jackson. Festivalul International de Muzica pentru Tineret „Crystal Stars Music Fest„, organizat de Asociatia „Mellos”, aduce in atentia publicului 60 de tineri solisti din 12 tari.
Vineri, de la ora 17:00, in Atriumul Palas Mall, vor intra in concurs finalistii din categoriile de varsta 6 – 8 ani, 9 – 11 ani si 12 – 14 ani. Prima seara de festival se va incheia cu un recital al indragitei soliste Lora. Sambata, de la aceeasi ora, vor urca pe scena finalistii de la  categoriile de varsta 15 – 18 ani si 19 ani +. La final, Delia va sustinute un concert incendiar.
Gala Laureatilor va avea loc duminica, de la ora 17:00, si va fi condimentata cu recitaluri ale unor solisti precum Amanda (declarata „Vocea Malaeziei” 2012), Baruch (Israel) si Mihai Popistasu (concurent la „Vocea Romaniei” si „Megastar”). Totodata, publicul va asista la reprezentatii ale grupului de gimnastica aerobica „Gimnis” (semifinalisti la „Romanii au talent”), ale cluburilor de dans sportiv „Reflex Dance”, „Quasar Dance” si „Academia Show”, dar si la o prezentare de moda a colectiei „NICHI” by Cristina Nichita.
Momentul principal al Festivalului „Crystal Stars Music Fest” constituie o premiera europeana: recitalul extraordinar al nepoatei lui Michael Jackson, talentata solista Tanay Jackson, sustinut duminica, la finalul Galei Laureatilor.Adauga un comentariu