Magazin

Nemtii, asa cum nu ai crezut ca-i vei vedea vreodata pe strada – FOTO

Publicat: 10 mai 2014

A fost suficient sa citeasca in presa ca nu vor fi arestati daca ies in pielea goala pe strazi ca berlinezii au si trecut la fapte. Marti, zeci de nemti nudisti au invadat strazile chiar daca afara era un soare cu dinti.

Citeste si Incredibil! Iata ce au patit doi miri dupa ce au spus DA in fata ofiterului starii civile

Ultima fita in materie de moda la Berlin este… costumul lui Adam. Si in caz ca nu il aveti pregatit, se accepta si costumul Evei. Exact asa au plecat marti la serviciu zeci de berlinezi. Calare pe biciclete, incaltati ba in adidasi, ba in pantofi cu tocuri, germanii au facut prima simulare a marsului de protest din 17 mai, cand vor manifesta pentru sustinerea drepturilor homosexualilor.

Citeste si O specie de pesti a bagat groaza in nudisti – FOTO

„De cand visez sa merg in fundul gol pe strada? Nu am facut-o pana acum pentru ca ori m-ar fi arestat politia, ori m-ar fi bagat la nebuni. Ma bucur ca protestand in felul acesta pot ajuta o categorie sociala marginalizata si imi pot implini si fantezia„, a declarat, pentru ziarul „Bild”, Carsten Spallek, de 42 de ani.

Citeste si Cele mai bune plaje de nudisti din lume – FOTO

Si cum Marte nu poate lipsi din post, in fruntea alaiului de nudisti s-au infiintat si doua bombe sexy: Aische Pervers, de 27 de ani, si Micaela Schaefer (30 de ani). Cele doua piti teutone au facut senzatie la Poarta Brandenburg, fiind mai pozate de turisti decat edificiile istorice.

Sursa: click.ro
Adauga un comentariu