Sport

Narcisa Lecusanu, a demisionat din functia de vicepresedinte al Federatiei Romane de Handbal

Publicat: 02 iun. 2016
1
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, Narcisa Lecusanu, si-a dat astazi demisia din functia de vicepresedinte al Federatiei Romane de Handbal, a declarat presedintele FRH, Alexandru Dedu.
„Doamna Lecusanu si-a prezentat demisia din functia pe care o ocupa la federatie. Eu ii respect decizia si ii urez succes in politicile sportive pe care le intreprinde la Ministerul Tineretului si Sportului”, a afirmat Dedu. Intrebat daca motivul demisiei este legat de faptul ca Federatia Romana de Handbal a inlocuit echipa Minaur Baia Mare cu HC Vaslui in barajul de mentinere in Liga Nationala masculina, Alexandru Dedu a raspuns: „Eu m-as uita mai degraba daca functia de secretar de stat in MTS e compatibila cu functia de vicepresedinte al unei federatii sportive”.
FRH a anuntat, joi, pe site-ul sau oficial, ca in Adunarea Generala programata in 28 iunie, la Pitesti, vor avea loc alegeri pentru postul de vicepresedinte. „Rugam membrii FR Handbal sa transmita pana la data de 13.06.2016 propuneri pentru functia de vicepresedinte FRH-feminin (doamna Narcisa Lecusanu si-a inaintat demisia in 2.06.2016) si membru al Consiliului de Administratie”, se mentioneaza in convocatorul publicat pe site-ul FRH.Adauga un comentariu