Mozaic muzical

N-ai mai vazut de mult asemenea SCANDAL in showbiz-ul romanesc! Serban Huidu a jignit-o in ultimul hal pe IRINA RIMES!

Publicat: 08 oct. 2019
3

Serban Huidu a avut o reactie rautacioasa la adresa interpretilor de peste Prut. Prezentatorul TV nu s-a ferit nicio clipa sa isi spuna parerea si a lovit chiar si in Irina Rimes. Serban Huidu nu mai vrea sa auda piesele lor.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, prezentatorul de la Cronica Carcotasilor si-a spus parerea sincera despre cantaretii de peste Prut. Serban Huidu a atacat-o pe Irina Rimes, jurata de la Vocea Romaniei, dar si pe cei de la The Motans. Prezentatorul TV spune ca versurile melodiilor acestor artisti sunt de neinteles.

„Nu stiu daca e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neintelese, inefabile si cantate de 'intelepti' di pesti Prut. Acum pe toate posturile sunt motani fara voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) inchipuite si care urasc barbatii, Stam (Mark Stam, n.red.) ala de dracu il intelege. Bre, gata, ce e mult strica. Iar voi sunteti in exces.

Marile case de productie muzicala se ghideaza dupa ce le cer c***sii de la radio. Fara sa inteleaga ca e exact pe dos. Cel mai bun exemplu il aveti aici: eu am avut curaj sa difuzez Carlas Dreams cand nimeni nu dadea doi bani pe ei', a scris Serban Huidu pe una dintre retelele de socializare.
Comentarii
Adauga un comentariu