Eveniment-Social

Movila: Salut decizia consilierilor judeteni

Publicat: 11 apr. 2012
1
Decizia luata astazi in plenul Consiliului Judetean privind modernizarea Aeroportului Iasi a dat dovada de maturitate politica si de corectitudine fata de ieseni, considera deputatul PD-L Petru Movila.
„Salut decizia consilierilor judeteni de aprobare a unei piste de 2.400 de metri pentru Aeroportul Iasi, iar hotararea, luata in unanimitate, este una corecta si de maxima importanta pentru judetul Iasi. Chiar daca decizia a fost luata dupa indelungi discutii, consider ca atat presedintele CJ, Constantin Simirad, cat si consilierii judeteni nu au dorit altceva decat sa incerce gasirea unei solutii potrivite pentru Aeroportul Iasi, unul dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare pentru noi, iesenii. Apreciez efortul pe care acestia l-au facut si sper ca decizia de astazi sa se concretizeze in cel mai scurt timp posibil, fara alte tergiversari care nu isi au rostul”, a declarat Petru Movila.Comentarii
  • GREU CHIAR FOARTE GREU DAR MAI BINE MAI TIRZIU DECIT NICI ODATA. BNE CA VA DAT DUMNEZEU INTELEPCIUNE CHIAR IN ULTIMUL MOMENT SI A TI APROBAT PRELUNGIREA PISTEI DE LA AEROPORT. POATE CA ASA VOM INTRA SI NOI IN RINDUL ORASELOR CIVILIZATE SI VOM PUTEA ZBURA SI NOI DIN IASI DIRECT IN MARILE ORASE ALE LUMII CHIAR DACA UNELE AERONAVE VOR FACE DOAR ESCALE LA IASI PENTRU INCEPUT E BINE SI ASA. DACA VETI VENI LA PUTERE DOMNILOR DE LA USL NU VA IMPIEDICA NIMENI SA CONTINUATI SA MODERNIZATI AEROPORTUL SI SA L FACETI COMPATIBIL CU MARILE AEROPORTURI ALE LUMII. VA MULTUMESC PENTRU GESTULM DE AZI. UN IESEAN..

  • Sunt incantat de faptul ca in sfarsit putem sa avem o pista pentru avioane fie ea si de 2*** metri. Consider un gest de solidaritate si salut USL ca au votat „pentru” desi acest lucru trebuia sa aiba loc mult mai devreme, deoarece avem mult de recuperat enorm fata de alte orase ale caror aeroporturi sunt incomparabil peste Iasi. Trebuiesc invinse orgoliile politice atunci cand este vorba despre interesul orasului.

  • anul acesta putem scapa de de distrugatorii Iasilor: Simirad si al sau urmas la Primarie Gigi Nichita! Avem si solutia: Nicu Paduraru si Petrica Movila!

Adauga un comentariu