Magazin

Motivul ULUITOR pentru care a fost amendat un roman – FOTO

Publicat: 06 feb. 2013
1

O familie a fost sanctionata de catre politistul care s-a deplasat la locuinta acestora pentru un motiv uluitor. „S-a constatat ca nu a luat masuri de supraveghere a fiului minor care prin „JOCURILE COPILARIEI” tulbura linistea si ordinea publica a locatarilor”, se mentioneaza in procesul verbal intocmit de omul legii, informeaza jurnalul.ro.

Potrivit „amendatului”, copilul nu facea altceva decat sa se joace cu masinutele prin casa. In procesul verbal, agentul mentioneaza ca s-a incalcat Legea 61/91 Art 3 pct 33.  Care sanctioneaza: „neluarea de catre parinti sau de catre persoanele carora li s-a incredintat spre crestere si educare un minor in varsta de pana la 16 ani sau care au in ingrijire un alienat ori debil mintal a masurilor necesare pentru a-l impiedica de la fapte de vagabondaj, cersetorie sau prostitutie”.
Comentarii
 • Ce este asa de uluitor? Un copil troncanea niste masinute pe un parchet ieftin lipsit de izolatie fonica, iar vecinii de dedesubt au facut reclamatie la politie. Ce vi se pare nelalocul lui aici din partea organelor de ordine?

  • Si tu dex faci parte din categoria „vecinilor de dedesubt”? Duceti-va in padure daca aveti probleme cu nervii, acolo aveti parte de toata linistea pe care o doriti

  • S-a trezit un …. de dimineata ca sa comenteze. Daca nu ai copii sau daca nevasta-ta nu e in stare sa-ti faca unul nu te baga in vorba ca nu aio cum sa intelegi. Mai simplu ar fi sa faci unul din flori…de papadie…ca sa intelegi un copil sau un parinte.

  • S-a trezit un …. de dimineata ca sa comenteze. Daca nu ai copii sau daca nevasta-ta nu e in stare sa-ti faca unul nu te baga in vorba ca nu aio cum sa intelegi. Mai simplu ar fi sa faci unul din flori…de papadie…ca sa intelegi un copil sau un parinte.

  • Draga „dex” cred ca ai dorit sa te autointitulezi de fapt „LEX” dar pentru ca retardul in cazul tau este unul sever se intelege greseala. Cat despre copii, convetuire si altele, cand vei avea varsta legala sa te casatoresti, sa fii proprietar la bloc (macar) si sa ai copii, atunci poti vorbi. Pana atunci vezi ce faci cu media aia la romana pe ultimul trimestru si vezi ca mamica ti-a spus azi sa iei paine !!!

 • Domnule ”junalist”i-mi place titlul Motivul ULUITOR pentru care a fost amendat un roman ,dar eu am vazut ca a primit AVERTISMENT,ESTI BUN.BRAVO TIE.AI SA AJUNGI MARE JURNALIST

 • Astia sunt colegii lui Hordila al nostru. Numai un idiot putea sa conceapa un astfel de P.V. Cat despre nataraii care nu au copii, acestia nici nu au dreptul sa comenteze. Este ca si cum un infirm in scaunul cu rotile da lectii de parasutism celor dim jur. De rasul curcilor. Chiar si cu avertisment, vorbim de o tara de natarai !!!!

 • Dar chiar nimeni nu a sesizat ca acest copil vagabonda, cersea sau se prostituia?

  Recomand parintilor sa vada art. 8 din legea 91/2011.

  Singurul avantaj al art. 3 pct. 33 fata de art 3 pct. 25 sau pct. 26 il reprezinta nivelul amenzii (vezi art 4 pct 1 alin 1,2 sau 3)

  Oricum, procesul verbal e aiurea.

Adauga un comentariu