Celebritati

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu a reusit sa renunte la masina desi voia sa o vanda. ”Am inceput sa plang!” -FOTO

Publicat: 19 iul. 2019
6

Mihai Bendeac a postat cateva filmulete pe Instastory, in care arata tuturor ca isi tuneaza masina si a povestit cum a vrut sa o vanda, pentru ca este mai veche. Nu a putut sa faca acest lucru, deoarece este foarte atasat de ea, ba chiar a inceput sa planga cand a gasit un cumparator si trebuia sa faca vanzarea.

Autoturismul este marca Land Rover si are numarul BEN, de la numele sau de familie, Bendeac. “Masina e veche, asa ca am vrut sa o vand. M-am inteles cu cineva, insa pana la urma nu am mai dat-o, pentru ca am inceput sa plang“, a povestit Mihai Bendeac pe Instastory.

Vezi si: Ce nota a luat fratele lui Mihai Bendeac la bac

Danut Bendeac arata in declaratia lui de avere, depusa pentru anul 2016, ca a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul sau, suma care provenea din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat intr-un depozit deschis la o banca din Bucuresti. Tatal lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, cu care de obicei este vazut actorul. Mihai Bendeac a trecut un apartament si o vila din sectorul 3, pe numele mamei sale, Emilia.

”Parintii mei se ocupa de gestionarea veniturilor mele, in exclusivitate. Am un card, pe care il pierd la fiecare doua luni, tata avand mereu altul de rezerva, card pe care tata, din cand in cand imi pune niste bani”, a povestit amuzat Bendeac, completand: ”Pierd lucruri. Daca imi dai un ac si ma lasi trei minute, l-am facut disparut. Nu pot sa umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru ca le pierd. Am doar niste copii in masina. Cand vad acte, imi transpira palmele”.

Studio Paradiz
Adauga un comentariu