Magazin

Motivul pentru care gimnasta Maria Olaru a scris cartea in care i-a acuzat pe Bellu si Bitang ca au batut-o si au umilit-o – FOTO

Publicat: 02 iun. 2016

Fosta mare gimnasta Maria Olaru a revenit in prim-plan dupa ce a facut dezvaluiri despre bataile si umilintele la care era supusa de catre antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang. Maria Olaru, fosta campioana olimpica, isi va lansa curand cartea autobiografica «Pretul aurului. Sinceritate incomoda», pasaje din aceasta fiind publicate de gsp.ro. Fosta gimnasta dezvaluie tratamentele la care tinerele fete din lot erau supuse de catre antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang. «Pentru incurajare si cuvenita educatie, ne alinta cu adjective duios‑materne, precum „frumoaselor”, „desteptele mele dragi”, „printeselor”. Doar ca nu stiu ce alchimie a salii le metamorfoza. Ajungeau sa sune in urechile mele cu totul altfel: „imbecile„, „cretine„, „taranci„, „cutre„, „hahalere„», sunt cateva dintre dezvaluirile Mariei.

Vezi si OMG! FETELE O INVIDIAZA IAR BAIETII O ADORA PENTRU CEEA CE POATE SA FACA

Spre deosebire de perioada in care era sportiva, Olaru pare ca si-a regasit linistea, mai ales de cand s-a maritat cu politicianul Bogdan Diaconu. Conform declaratiei de avere a acestuia, fosta sportiva afiseaza chiar o oarecare prosperitate. Pe numele ei sunt trei terenuri cumparate la Timisoara, cu o suprafata totala de 10.200 metri patrati, precum si alte trei terenuri mostenite in comuna suceveana Vulturesti. Olaru si-a mai cumparat un apartament si o casa la Timisoara, mostenind si o casa la Vulturesti. Fosta gimnasta primeste o renta viagera de la MTS, in valoare de 81.322 lei.
Adauga un comentariu