Din lumea filmului

Motivul pentru care Emma Zeicescu nu s-a casatorit cu tatal copilului ei

Publicat: 11 ian. 2018
3

Pe multi i-a uimit anuntul despartirii dintre Emmna Zeicescu si Claudiu Popa, doi oameni cu state vechi in televiziune, care s-au indragostit pe vremea cand lucreau impreuna la Realitatea Tv. Cei doi se iubeau de cinci ani fara a avea nevoie de un act care sa le ateste legatura, dar cu un copil care-i unise si mai mult, baietelul pe care l-au botezat Rafael Idris.

Mesajul discret, fara prea multe explicatii si fara a spune clar care este motivul despartirii, a facut valva pe Facebook, unde multi s-au grabit sa-i aline pe cei doi si sa-i incurajeze sa pastreze o legatura buna de dragul celui mic.

"Claudiu si Emma incep, de azi, o noua calatorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum sa ne intareasca si sa ne faca mai intelepti. Pentru fiecare gand bun pe care ni-l daruiti, pentru toata dragostea cu care ne-ati privit si cu care ne inconjurati zi de zi, pentru ca ne ajutati sa devenim mai buni, va multumim din inimi! Mami, tati si Idris raman bineinteles impreuna, in fiecare zi. Fara sfarsit. PS: Nu vom face alte comentarii in legatura cu acest subiect si va multumim deja pentru intelegere", a fost mesajul scris de Emma.

Intr-un interviu acordat Click!Tv, in septembrie 2017, Emma a recunoscut ca, dupa un divort, s-a cam lecuit de ideea de casatorie. Tocmai de aceea, ea si Claudiu nu si-au propus vreodata sa fie legati de un act. "Nu am crezut foarte tare, nici cand eram mai tanara, nici acum, in institutia casatoriei. Asa am fost si in tinerete, chiar daca am la activ un divort. Si atunci eram reticenta, acum chiar si mai mult. Nu cred ca documentul ala face foarte mult bine. El pare sa dea unuia dintre parteneri sentimentul suprem ca e gata, ca poate sa faca ce vrea, celalalt nu o sa mai plece. Gresit! Facem erori majore cand suntem casatoriti! Ne asteptam ca partenerul sa accepte orice si oricum, ceea ce nu e cazul. E atat de bine sa nu te simti legat de cineva, incat nu te simti presat. Stai acolo cat timp simti, iar noi doi asa suntem, spirite libere! Gandim la fel, iar faptul ca avem un copil nu ne incurca, doar ne bucura. Suntem o familie mai moderna, mai deschisa! Iubirea nu are nevoie de documente, ea respira libertate", spunea vedeta tv.

Emma Zeicescu a fost casatorita cu Mihai Stegerean, fost producator TV. Cei doi au facut nunta in 2010 si au divortat doi ani mai tarziu. In 2014, bruneta a devenit mama lui Rafael Idris, rodul iubirii cu fostul coleg de la Realitatea Tv, Claudiu Popa, de care a anuntat ca s-a despartit.
Adauga un comentariu