Magazin

Motivul incredibil pentru care un roman de 49 de ani s-a casatorit!

Publicat: 23 aug. 2013
1

lti fug de insuratoare ca dracu’ de tamaie, insa exista si barbati care-si pun pirostriile facandu-se frate cu dracu’ doar pentru a trece puntea… datoriilor financiare. In cazul lui B.I., un barbat de 49 de ani din Bucuresti, restantele erau acumulate la plata intretinerii de la bloc. Pentru a scapa de grija lor, si-a luat o nevasta de 26 de ani din Republica Moldova. Femeia, la randu-i, avea si ea un interes serios in acest mariaj: voia sa obtina, in calitate de sotie a unui cetatean roman, permis de sedere in tara noastra.

Pentru a-i convinge pe ofiterii de la Inspectoratul General pentru Imigrari (IGI) ca mariajul incheiat e „casa de piatra”, femeia s-a mutat, impreuna cu cei doi copii pe care-i avea dintr-o alta relatie, in casa „sotului” din Bucuresti. In acelasi apartament mai locuiau si „soacra”, in varsta de 75 de ani, dar si concubinul real al moldovencei, un barbat necasatorit, din judetul Dambovita. De altfel, tanara din Republica Moldova intentiona ca, dupa obtinerea permisului de sedere, sa plece impreuna cu acest barbat intr-un alt stat al Uniunii Europene.

Ofiterii IGI si-au dat seama imediat ca ceva e in neregula in „viata conjugala” a solicitantei de permis si, in cele din urma, pusi in fata evidentelor, cei doi insuratei au recunoscut motivele si modul in care  incheiasera casatoria.

Tanara din Moldova a marturisit ca „intelegerea” lor a fost ca ea sa-i plateasca sotului datoria la intretinere si o parte din cheltuielile casnice. In final, ea a ramas si fara verigheta, si cu banii luati, pentru ca IGI i-a refuzat prelungirea dreptului de sedere.

B.I. nu era la primul mariaj de acest gen. Din verificarile efectuate de ofiterii IGI s-a stabilit faptul ca, anterior, el mai avusese incheiata o casatorie, tot cu o cetateana din Republica Moldova.

Cazul de mai sus nu este unul singular. In cursul acestui an, ofiterii IGI au depistat 10 astfel de casatorii de convenienta, numai la nivelul Municipiului Bucuresti.
Adauga un comentariu