Magazin

MOTIVUL INCREDIBIL al scandalului intre Huidu si Gainusa

Publicat: 16 oct. 2014
1
Dupa o colaborare mai lunga de un deceniu, Mihai Gainusa si Serban Huidu s-au despartit cu scandal. Cei doi au facut performanta impreuna la Prima TV, prezentand una dintre cele mai bune emisiuni ale postului, „Cronica Carcotasilor”. Insa timpul i-a adus pe cei doi intr-o ipostaza la care cel mai probabil niciunul nu se astepta.
La inceputul acestei veri, Mihai Gainusa a decis sa paraseasca productia care l-a facut celebru, alaturi de alti colegi de la Cronica. Ba mai mult, despartirea de Huidu nu a fost chiar una amiabila, acesta facandu-i la vremea respectiva mai multe reprosuri fostului sau coleg si prieten in acelasi timp. 

Citeste si: Huidu si-a revenit! A cantat, a dansat nestingherit

Acum Mihai Gainusa prezinta o alta emisiune la Prima TV, alaturi de Catalin Dezbracatu, „Cusurgiii„, in timp ce Huidu a ramas producator la show-ul ce l-a facut cunoscut, „Cronica Carcotasilor„.
Insa tensiunile dintre cei doi fosti colegi de platou continua la luni bune dupa despartirea profesionala. Un eveniment extrem de ciudat a avut loc marti seara in timp ce emisiunea „Cusurgiii” se inregistra. Mai exact, pestii din acvariul care se afla in platou au fost omorati dupa ce o persoana a pus sampon in apa, scrie www.wowbiz.ro.
Unele voci l-au indicat mai mult sau mai putin voalat pe Serban Huidu drept principalul vinovat de paguba de 3.000 de euro produsa de moartea pestilor si de distrugerea acvariului. Gainusa si Huidu nu au ratat ocazia sa se si contreze pe un cont de socializare, semn ca tensiunile dintre ei nu au disparut deloc.Adauga un comentariu