Magazin

Modul BRUTAL in care un barbat a aflat ca sotia sa a MURIT…Este de-a dreptul SOCANT!

Publicat: 06 nov. 2014
1
Stephen Edwards, un barbat in varsta de 38 de ani din Marea Britanie, a alertat politia, ingrijorat ca sotia lui nu s-a mai intors acasa.
Barbatul nu a primit, insa, niciun raport cu privire la ancheta privind disparitia sotiei. A aflat, insa, ca aceasta murise, de fapt, in momentul in care politistii au venit sa-l aresteze sub suspiciunea de crima. Trupul neinsufletit al femeii fusese descoperit intr-o padure. 

Citeste si: SOCANT! Testamentul lui Patrick Swayze era un fals

Sotul nici macar nu s-a putut prezenta la inmormantarea celei care ii fusese sotie vreme de 6 ani deoarece se afla in arestul politiei. Investigatiile si analizele de laborator au aratat, insa, ca nu el era faptasul. Politistii au reusit, in cele din urma, sa-l aresteze pe adevaratul criminal
Insa pentru Stephen Edwards modul brutal in care a aflat despre moartea sotiei l-a marcat. „A fost ingrozitor! E ceva nici macar nu poti sa-ti imaginezi. Singura usurare este ca a fost indepartata suspiciunea de crima care plutea asupra mea. Stiam ca nu are ce rau sa mi se intample deoarece nu facusem nimic”, a declarat barbatul pentru The Mirror.
Sursa: kanald.roAdauga un comentariu