Magazin

Modele de prezervativ de care nu ai auzit pana acum!

Publicat: 25 sept. 2014
1
Stiinta de a concepe un prezervativ a scapat de sub control in ultima perioada. De la arome ciudate pana la materiale eco, exista foarte multe optiuni pentru relatii intime in siguranta. Iata care sunt prezervativele de care nu ai mai auzit pana acum.
1. Prezervativul vegan – Este conceput printr-o formula speciala bazata pe ingrediente din plante, precum latexul natural. 
2. Prezevativul targetat pe femei – Este realizat din materiale organice iar 10% din profitul obtinut din vanzari este donat organizatiilor care asigura sanatatea reproductiva si planning familial.
3. Prezervativul aromat organic – Are aroma de lemn dulce si este facut din fructe organice si extracte de plante care asigura o aroma reala.

Citeste si:Iti faci cruce cu ambele maini. Ce folosesc unii ca mijloc de contraceptie

 
4. Prezervativul pentru Pinterest – Vine intr-un ambalaj unic usor de deschis ce are imprimat un mesaj inspirational.
5. Prezervativul la comanda – Daca ai nevoie urgenta de protectie, exista un serviciu in Los Angeles si San Francisco care livreaza in timpul noptii.
6. Prezervativul eco-friendly – Sunt realizate in Germania, folosind cele mai inalte standarde. Acest lucru inseamna ca amprenta lor de carbon este zero, deci nu vei contribui la incalzirea globala.
7. Prezervativul fara chimicale – Exista un prezervativ fara glicerina, parabeni sau spermicide. Este vegan si aprobat de PETA.
Sursa: womenshealthmag.comAdauga un comentariu