National

Mitropolia Banatului a cumparat o vila de la un clan de interlopi

Publicat: 12 nov. 2015
1

Mitropolia Banatului a cumparat parterul unei vile care apartinea familiei de romi Carpaci, un cunoscut clan de interlopi din oras. Mitropolitul Banatului a anuntat ca aceasta cladire se afla in paragina si ca acolo va fi amenajat un centru cultural. Familia Carpaci este una dintre cele mai bogate in Timisoara si detine peste 140 de imobile din oras. In acest an a fost implicata intr-o serie de scandaluri, de la accidente rutiere, la certuri cu politia. ”Am cumparat de la Vladimir Carpaci vila din spatele Mitropoliei, de fapt o bucata din ea. Proprietatea se afla in paragina, dar fiind aproape de Mitropolie aveam nevoie de cladirea aceea pentru a face un centru cultural. Noi nu avem o sala potrivita sa facem o conferinta. Nu era toata vila a lui Carpaci, mai are un proprietar, iar acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, suntem in tratative si cu acesta. Practic este primul semn ca a inceput salvarea unor cladiri din Timisoara”, a spus mitropolitul Banatului, care a precizat astfel ca exista intentia de a cumpara si etajul vilei, dar nu a facut publica suma tranzactiei.

Vezi si Preotul ANTISEMIT a fost dat afara din biserica

Despre proprietarea vanduta despre familia Carpaci au fost o serie de episoade controveresate in ultimii ani. Familia Carpaci a executat mai multe lucrari ilegale la imobil si chiar l-a amenintat pe proprietarul de la etaj, in incercarea de a-l convinge sa le cedeze si acel spatiu. Reprezentantii Primariei Timisoara au luat la cunostinta, in urma cu aproape zece ani, faptul ca Vladimir Carpaci a executat lucrari ilegale la imobil si l-a obligat la plata unor daune morale in valoare de o suta de lei pe zi. Familia Carpaci nu a platit insa sanctiunea, suma depasind in prezent 100.000 de euro in care sunt incluse si penalitatile. De altfel, aceasta familie de romi este un cunoscut clan de interlopi din Timisoara implicat in mai multe scandaluri. In luna august, sapte suspecti au ajuns la audieri dupa o cearta in urma unui accident rutier, in care unul dintre soferi este membru al clanului Carpaci in timp ce celalalt conducator auto face parte din clanul rival Stancu. Probleme au fost si in luna mai la o nunta din familia Carpaci. Bolizii de lux au fost motivul de scandal, la acel moment, chiar cu Dorel Cojan, nimeni altul decat seful Politei Locale.
Comentarii
  • AFACERILE DINTRE CLANURI DE MAFIOTI,POPI,AUTORITATI,D.N.A .DOARME LINISTIT,POATE AU LUAT BANI SI EI?OARE?IN ORCXE CAZ POPORUL O DUCE GREU SI MAI GREU,ASTA-I CONCLUZIA,OARE NE VOM TREZI DIN PROSTIE?

Adauga un comentariu