National

Mitrea: „Nu stiu pe nimeni in PSD care sa plece dupa Geoana”

Publicat: 16 nov. 2011
1

Senatorul PSD Miron Mitrea a sustinut miercuri ca Mircea Geoana nu ar putea sa construiasca in jurul sau o noua formatiune politica. „Nu stiu pe nimeni in PSD care sa spuna: «Eu plec cu Geoana si facem impreuna un partid». Eu il cunosc foarte bine pe Geoana. Nu cred ca e in stare sa faca nimic singur. (…) Este o solutie sa inlocuiasca UNPR cu o noua formatiune, a lui Geoana. El sa spuna «Sunt aici, cu bratele deschise» si justitia sa bata tufisurile, cum s-a intâmplat cu o parte dintre cei de la UNPR. Daca este in asa de bune relatii cu presedintele Traian Basescu si cu PD-L, s-ar putea sa vedem si un astfel de procedeu, dar asta nu ar trebui sa ne ingrijoreze”, a spus Mitrea, intrebat daca exista posibilitatea ca lideri din organizatiile locale care au probleme cu justitia sa mearga cu Geoana.

Chestionat despre eventualitatea plecarii lui Marian Vanghelie din PSD in cazul in care s-ar contura o noua formatiune politica in jurul lui Geoana, senatorul social-democrat a spus ca nu stie ce va face primarul Sectorului 5. „Eu l-am vazut pe Vanghelie spunând tot timpul ca nu va pleca. Mai departe, as specula. Nu stiu ce face. Se ocupa de Sectorul 5”, a aratat Miron Mitrea.

Acesta a declarat si marti ca Geoana pregateste o structura politica de mai multa vreme si l-a ironizat, spunând ca, dupa cât il cunoaste, „poate va fi singur in partidul ala”.
Adauga un comentariu