National

Mitrea: Geoana poate face un partid cu sprijinul lui Basescu

Publicat: 16 nov. 2011
1
Senatorul PSD, Miron Mitrea, a afirmat, astazi, ca actualul presedinte al Senatului, Mircea Geoana, propus spre excludere din PSD, ar putea infiinta o noua formatiune politica, daca are sprijinul lui Traian Basescu si al justitiei, insa s-a aratat increzator ca in PSD nu ar fi colegi care sa-l urmeze.
Mitrea a fost intrebat daca Geoana ar putea atrage de partea sa in demersul de infiintare a unei noi formatiuni politice lideri locali cu probleme in justitie.
„Este o solutie care ar fi sa inlocuiasca UNPR cu o noua formatiune a lui Geoana, deci el sa spuna ‘sunt aici cu mâiniledeschise’ si cineva, adica justitia, sa bata tufisurile, cum se intâmpla cu o parte din cei de la UNPR. Daca e in relatii asa de bune cu PDL si cu Traian Basescu, s-ar putea sa vedem si un asemenea procedeu”, a spus Mitrea.
Senatorul PSD a fost intrebat daca este posibil sa fie parlamentari care sa i se alature lui Geoana, in situatia excluderii. „Nu stiu pe nimeni, sa pun mâna pe un cetatean din PSD, sa zica ‘eu plec cu Geoana si facem impreuna un partid’. Îl cunosc foarte bine pe Geoana, el nu e in stare sa faca nimic singur”, a mai raspuns Mitrea.Adauga un comentariu