Actualitate

Mita la UMF Iasi. Studentul de la care a pornit dosarul decanului Doina Azoicai, repetent

Publicat: 11 mart. 2015
1

Cazul decanului Doina Azoicai, de la Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF Iasi se complica pe zi ce trece. Datele din dosarul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) arata ca studentul de la care a pornit ancheta, un marocan, ar fi fost inscris la facultate, desi era repetent in Belgia. Tatal acestuia, convins ca in Romania totul se poate cumpara, a fost dispus sa plateasca pana la 8.000 de euro pentru a-si vedea fiul inscris la medicina, desi acesta nici nu ar fi avut media minima pentru a se incadra in criteriile de admitere. In plus, inscrierea studentului s-ar fi facut dupa ce perioada de admitere a fost finalizata.

Vezi si Decanul Facultatii de Medicina de la UMF Iasi a primit o palma grea din partea judecatorilor
Vezi si Acest doctor a aruncat in aer UMF Iasi! Acum are o dorinta arzatoare!
Vezi si Decanul de la Medicina acuzat de luare de mita duce viata de nabab. Vezi unde traieste 
Comentarii
  • Trimiteti sesizari la dna sau parchet (chiar si anonime) incluzand nume. Legea nu o face presa, cu atat mai mult la rubrica de comentarii. Nu va asteptati sa inceapa anchete in urma unor comentarii. Chiar si autosesizarile din partea justitiei trebuie sa aiba un motiv palpabil.

  • Derbedeii de la UMF au pretins sute de mii euro rezidentilor 600/capita sapati adanc si nici azi nu lisau emis actele de absolvire taxe cheltuieli ce inseamna asta domnule?/?///

Adauga un comentariu