Stiri si curiozitati

Misterul piramidelor subacvatice de cristal

Publicat: 08 apr. 2015
3

La inceputul acestui an, in mass-media alternativa (care nu este controlata de marile concernuri de presa aservite sectei satanice mondiale a francmasoneriei) a razbatut informatia ca niste echipe de cercetatori francezi si americani ar fi descoperit o uriasa piramida subacvatica in mijlocul zonei Triunghiului Bermudelor. Desi nu avem la dispozitie foarte multe detalii concrete, merita totusi sa precizam ca prezenta unor astfel de edificii subacvatice in zona insulelor Bahamas este considerata de unii cercetatori a fi un subiect „fierbinte”, care merita investigat. Pana la ora actuala, din cauza scepticismului multor oameni de stiinta, descoperirile de acest gen nu s-au bucurat de atentia mediatica pe care o merita.

Pe langa aceasta stire recenta, exista si alte marturii care au aparut in decursul ultimilor 50 de ani, apartinand unor cercetatori sau martori oculari si care vorbesc despre existenta unor ruine pe fundul oceanului Atlantic, din care fac parte si misterioase structuri piramidale de cristal. Citandu-l pe faimosul „profet adormit” Edgar Cayce, care a facut unele previziuni si dezvaluiri cu privire la faptul ca spre sfarsitul anilor 1960, Atlantida va incepe sa fie redescoperita undeva in zona insulelor Bimini (arhipelagul Bahamas), unele voci afirma ca misterioasele piramide subacvatice ar putea face parte din ramasitele legendarei Atlantida.
In anul 1970, cativa savanti americani au facut publica descoperirea unor ruine subacvatice in jurul insulitei Bimini, din arhipelagul Bahamas. Acestea sunt cunoscute astazi sub numele de „drumul sau zidul din Bimini” si se presupune ca sunt vestigii ale Atlantidei.

Vezi si INEDIT! Vikingii au ajuns in America ghidati de un cristal

In cercurile atlantologilor (pasionati de faimoasa civilizatie a Atlantidei) se stie ca, in acelasi an, un doctor naturopat pe nume Ray Brown din Mesa, Arizona a facut o descoperie extraordinara, in timpul unei scufundari in zona arhipelagului Bahamas. Aflat cu inca patru persoane in cautarea unor comori scufundate pe vremea conchistadorilor spanioli, Brown afirma ca ar fi dat peste o mare piramida de cristal, cu varful facut din lapis lazuli (piatra semipretioasa de culoare albastru intens). Ray a fost invitat in anul 1980 sa isi prezinte descoperirile in cadrul emisunii televizate americane „In search of” („In cautarea”). Deasemenea, in anul 1984, faimosul cercetator american Charles Berlitz l-a intervievat pe Brown pentru a-i publica marturiile in cartea sa „Atlantida: Al optulea continent”.
Ray Brown a marturisit ca, in timpul unei scufundari, s-a indepartat de insotitorii sai, iar apoi a observat conturul unei piramide in adancurile marii, sub el. Cand s-a apropiat, a fost uimit sa constate ca nu existau urme de eroziune sau alge in structura piramidei, iar aceasta era facuta dintr-un fel de sticla semitransparenta, ca un cristal. In interviul acordat televiziunii americane, Brown a afirmat ca piramida era inclusa in cadrul unui complex de ruine. Urmandu-si curiozitatea, Ray a intrat in piramida, ajungand intr-o mica incapere patrata, cu tavan in forma de piramida. Desi nu avea lanterna totusi, in mod misterios, era destula lumina in interior incat sa ii permita sa vada clar incaperea.

Vezi si Explicatia SOCANTA a specialistilor cu privire la misterul celor 13 cranii de cristal – VIDEO

El a descris-o ca fiind curata si luminoasa, fara alge sau alte depuneri pe pereti. O bara groasa de metal atarna de tavan, iar la capatul sau se afla un cristal rosu, cu mai multe „fete”. Dedesubtul ei, pe podea, se gasea o piatra inscriptionata, pe care era asezata o farfurie din acelasi material, avand gravate cu bronz doua palme. Inauntrul celor doua palme se afla o sfera de cristal de cuart de marime mijlocie, cu o piramida in interiorul sau. La plecare, Ray a luat cu el sfera de cristal de cuart aflata in cele doua palme de bronz. Brown afirma ca atunci cand se indeparta de piramida a auzit clar o voce care i-a spus „ai luat ceea ce cautai, nu te mai intoarce niciodata.” Inspaimantat, Brown nu a mai revenit vreodata in acel loc si a asteptat cinci ani pana sa faca cunoscuta lumii aceasta descoperire. Singura dovada palpabila a experientei sale este sfera de cuart pe care a luat-o cu acea ocazie din piramida subacvatica. Atunci cand aceasta este fotografiata din diverse unghiuri, imaginile din interiorul sau se modifica, aratand nu una, ci trei piramide,  un ochi uman, sau o retea de fire. La ora actuala, sfera este denumita „Ochiul lui Dumnezeu” sau „Orbul atlantean” iar Arthur Fanning, cel care o detine in prezent, o arata tuturor acelora care vor sa ii verifice autenticitatea. Se pare ca in apropierea acestei misterioase sfere, acele busolei se invart in sensul invers acelor de ceasornic.

Desi s-au efectuat cercetari, nimeni altcineva nu a mai gasit vreodata misterioasa piramida de cristal pe care afirma Ray Brown ca ar fi descoperit-o in anul 1970. Totusi, in urmatorii ani, au mai survenit unele marturii despre existenta unor piramide subacvatice in regiunea arhipelagului Bahamas. Exista unele voci care afirma ca energiile magnetice ale piramidelor uriase aflate sub apa ar fi responsabile pentru disparitiile inexplicabile din Triunghiul Bermudelor.

Mentionari ale piramidelor subacvatice din zona arhipelagului Bahamas

In anul 1978, cercetatorul Ari Marshall a fotografiat o piramida subacvatica din apropierea insulei Sal Cay, in zona insulelor Bahamas. El a putut vedea cu acea ocazie flash-uri de lumina, care ar fi putut fi, conform afirmatiilor sale, emisii de energii sau gaze. Conform cercetatorului, apa din jurul piramidei nu era intunecata nici macar noaptea.

La mijlocul anilor 1980, faimosul cercetator si antlantolog american Charles Berlitz a condus o expeditie avand ca scop studierea fenomenelor stranii de disparitie care au loc in zona Triunghiului Bermudelor.  Spre surprinderea echipajului, cu ajutorul sonarului (dispozitiv de detectare care foloseste unde sonore, folosit in explorarile subacvatice), au putut observa la o adancime de 400m o formatiune a reliefului care semana intr-un mod uluitor cu o piramida. In urma cercetarilor amanuntite, membrii expeditiei au ajuns la concluzia ca acea formatiune in relief de pe fundul oceanului este o replica exacta a marii piramide a lui Keops din Egipt. Conform declaratiilor lui Berlitz, Armatele Navale ale SUA si Marii Britanii detin unele harti ale Oceanului Atlantic care indica existenta unei structuri piramidale la 23° si 26′ Nord si 79° si 43′ Vest (nordul Cubei, in largul insulei Cay Sal), la o adancime de 1500 de picioare.

Majoritatea marturiilor despre uluitoarele piramide uriase de pe fundul Oceanului Atlantic vorbesc despre faptul ca ele sunt realizate dintr-un fel de material ca o sticla opaca sau un cristal si nu prezinta niciun fel de asperitati, eroziuni sau depuneri de alge. Am putea sa ne intrebam oare cum au ajuns aceste piramide pe fundul apei? Oamenii de stiinta isi afirma sceptiscismul spunand ca este imposibil ca o structura din sticla sau cristal sa reziste in perfecta stare sub miile de tone de apa ale oceanului. Unele voci afirma ca este posibil ca aceste piramide sa fi fost la origine construite pe uscat, reprezentand in prezent vestigii ale unei stravechi civilizatii disparute in urma unui cataclism, cum este spre exemplu legendarul tinut al Atlantidei. Totusi, dupa unele estimari, se pare ca piramida subacvatica descoperita la inceputul acestui an in Bermude nu ar avea o varsta mai veche de 500 de ani, iar acest lucru nu face decat sa adanceasca si mai mult enigma existentei acestor piramide subacvatice din cristal.
Adauga un comentariu