National

Mircea Geoana, gafa de Ziua Indragostitilor. Cui a urat „La multi ani!”

Publicat: 14 feb. 2016
1

Mircea Geoana revine cu o noua gafa! De Ziua Indragostitilor, pe stil american, presedintele PSRO a urat La multi ani! „celor care ne fac viata mai frumoasa si… sotiilor sau prietenelor.” Fostul presedinte al PSD si-a facut sotia celebra dupa ce, in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 i s-a adresat cu „Mihaela, dragostea mea!”.

Ziua indragostitilor l-a gasit pe Mircea Geoana la partid, alaturi de colegii sai si de jurnaliste, carora le-a impartit flori si inimioare de turta dulce. Fostul presedinte al PSD a tinut sa faca si o urare, dar exprimarea sa nu a fost cea mai fericita.

„La multi ani si o zi cat mai frumoasa celor care ne fac viata mai frumoasa si sotiilor, prietenelor…”, a spus presedintele Partidului Social Romanesc (PSRO).

Mircea Geoana a mai avut si alte expresii, deja celebre, cand vine vorba de iubire.  Spre exemplu, in 2009, cand a fost presedinte al tarii, pentru o noapte: „Impreuna am invins. Mihaela, dragostea mea, multumesc! Anamaria si Alex, va multumesc! Mama, esti acasa, stiu ca te bucuri. Tata, esti in ceruri si stiu ca te bucuri si tu!”.
Adauga un comentariu