Magazin

Mircea Badea a redeschis conflictul cu CTP. Vezi ce a spus

Publicat: 26 ian. 2016
1

Realizatorul TV Mircea Badea a avut o remarca „taioasa” la adresa lui Cristian Tudor Popescu.

Divergentele dintre cei doi sunt mai vechi, dar Badea a reinviat conflictul in urma recenziei negative pe care CTP i-a facut-o filmului „The Revenant„, ce il are pe Leonardo Di Caprio in rol principal.

„Butonam, butonam telecomanda si dau peste celebru manechin de treninguri Cristian Tudor Popescu, in studio. De aceasta data peste trening avea o gluga, de aia m-a si frapat.

Venise asa in studio pentru ca vroia sa vorbeasca despre The Revenant. Popescu zicea despre regizor ca filmul este… avea o parere foarte proasta despre film, ce sa mai… desi regizorul, conform CTP-ului, a facut filme bune pana la The Revenant.

Am zis, hai, sa ma duc si eu la filmul asta, daca tot vorbeste CTP despre el. Mi s-a parut filmul fix despre oameni, nu despre ursi.

Nu dau doi bani pe Oscaruri. Ma doare-n cot ca a luat un film Oscar-ul. Atat de dezamagit am fost de filme distinse cu premiul asta…Dupa parerea mea Leonardo DiCaprio e un actor urias. Ar fi meritat sa aiba Oscar-ul in rastel. Un actor urias si foarte divers”, a spus Mircea Badea in emisiunea lui.
Comentarii
Adauga un comentariu