Actualitate

Minune! Pe peretele unei biserici au aparut chipurile unui notar si unui om de afaceri din Iasi! FOTO

Publicat: 31 dec. 2015

@ Minune Dumnezeiasca ar putea spune unii, atata vreme cat pe peretele interior al unei biserici din Romania au aparut, ca peste noapte, chipurile unor ieseni @ O notarita si un consilier local din Barnova au starnit controverse in mediul online, dupa ce pe Facebook a aparut o imagine in care ambii sunt imbracati in straie bisericesti, pictati printre sfinti @

In mediul online a circulat o postare, prin care un consilier local din comuna ieseana Barnova si sotia sa au aparut pictati pe peretele unei biserici din Maramures. Mihai Balan este consilier local la Primaria Barnova din 2012, dupa ce a candidat ca independent, si este proprietarul unor magazine alimentare din municipiul Iasi si din Barnova. Este cunoscut prin sat ca fiind un om care face donatii celor saraci si mai ales copiilor.

Donatia pe care a facut-o Bisericii Valea Scradei, i-a fost rasplatita cum se cuvine. Pe unul dintre peretii bisericii, este pictat impreuna cu sotia. Pana nu de mult, consilierul local Mihai Balan a fost ospatar la Motel Bucium, apoi si-a dezvoltat propriile afaceri. Imediat dupa ce pictura a fost finalizata, consilierul a multumit public, pe o retea de socializare, parohilor de la biserica respectiva. „Vreau sa multumesc parohilor Bisericii Valea Scradei din Viseul de Sus – Maramures, care au dorit sa puna pe unul din peretii bisericii pictura cu mine si familia mea, in semn de recunostinta pentru ajutorul acordat la restaurarea bisericii. Cu pretuire, Balan Mihai”, se arata in postarea consilierului.

Vesminte de sfant, demersuri de primar

Despre consilierul local Mihai Balan nu se cunosc prea multe, desi pe o retea de socializare este mai tot timpul prezent. Interesele sale, dupa cum arata pe Facebook, sunt dezvoltarea comunei Barnova, cresterea numarului de locuri de munca, construirea parcurilor pentru copii din comuna si atragerea fondurilor europene pentru crearea de atractii turistice pentru sporirea veniturilor comunei Barnova. O parte dintre consilieri stiu ca Balan va candida la primarie anul viitor. Unii cred ca donatiile pe care le face au scopul de a-si atrage potentiali alegatori.

„Face donatii peste donatii prin comuna, mai mult la copii. Am inteles ca anul viitor va candida la primarie, are mai multe magazine alimentare si impreuna cu sotia, care este notar la Iasi, face astfel de gesturi. Vrea sa-si atraga alegatori prin donatii, ca sa ajunga primarul comunei”, sustine un consilier local de la Primaria Barnova. Contactat de reporterii BUNA ZIUA IASI, consilierul local Mihai Balan nu a raspuns la telefon, insa sotia sa a oferit un raspuns scurt. „Nu am ce sa va spun. Este o biserica din Maramures. Va rog sa vorbiti cu sotul mai multe. Nu stiu prea multe”, a declarat Simona Balan, sotia consilierului. Mihai Balan si sotia sa locuiesc in satul Paun din comuna mentionata, locul natal al acestuia.
Comentarii
  • Dar la manastirea Hadambu cine troneaza mare sfant in viata pe peretele din stanga cum intri? nu e cumva preafericitul Daniel? si mai sunt cazuri in tara…pai eu merg sa mi fac cruce la un desen cu popa duhu? alte somitati si zeitati….daca romanul e idiot nu are decat!

Adauga un comentariu