Eveniment-Social

Minune la Iasi! Cea mai jalnica strada va fi reparata dupa zeci de ani

Publicat: 28 mart. 2014
1

Sutele de reclamatii si sesizari facute in ultimii zeci de ani de catre cetatenii ce locuiesc in aceasta zona primesc, in sfarsit, reactia autoritatilor. Drumul care arata, fara exagerari, ca dupa bombardament, a fost inclus de Primaria Iasi in programul de proiectare si urmeaza sa fie reparat poate pentru prima data in ultimii 20 de ani. Problemele celor care locuiesc de-a lugul strazii Visan nu se vor termina insa prea curand deoarece licitatie pentru repararea drumurilor din zona a fost contestata, iar lucrarile au fost intarziate.

Citeste si: De necrezut! Blestemul fara de sfarsit al oamenilor dintr-un cartier de lux din Iasi – FOTO

Strada Visan, tronson 1, este inclusa in programul de proiectare strazi in Municipiul Iasi. In prezent, licitatia este finalizata, dar este in litigiu datorita contestatiilor. Deoarece zona este in continua dezvoltare, pe aceasta strada este in permanenta un trafic mediu – greu, fapt care duce la deteriorarea constanta a carosabilului. Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, se vor executa lucrari de reparatii de cate ori este nevoie”, au precizat oficialii Primariei Iasi. Pentru a rezolva temporar problema gropilor, muncitorii de la Citadin au intervenit la plombarea unor gropi pe o portiune de cativa zeci de metri. Cetatenii nu sunt insa multumiti de masurile luate si solicita in continuare asflatarea sau macar pietruirea strazii Visan si a celor adiacente.

Citeste si: Primaria Iasi se chinuie, de 20 de ani, sa asfalteze un drum!
Comentarii
  • Sunt strazi in mijlocul Iasului care nu au asfalt, dar acolo trebuie ca stau persoane importante care si-au luat teren la periferie. Sa stea la periferie.

  • DA, sunt persoane importante care stau la periferie, sute de batrani si copii care nu au acces la un drum civilizat de ani de zile. Prin noroi merg la scoala, salvarea de multe ori nu intra din cauza noroiului. Si eu platesc taxe ca cel din centru si cred ca nu conteaza unde stam, cu siguranta nu am fi incaput cu totii in centru.
    Cat despre reparatii sunt ferm convinsa ca se vor limita sa arunce cateva roabe de balast doar ca sa ne inchida gura. Asa au facut in ultimii 15 ani.

Adauga un comentariu