Eveniment-Social

Minori fugiti din centrele de plasament, prinsi la cersit langa Mitropolie

Publicat: 13 oct. 2015
1

Numeroase persoane fara adapost sunt surprinse apeland la mila trecatorilor din zona centrala a orasului, invadata de zeci de mii de pelerini. Multi dintre cersetori sunt minori care au disparut din centrele de plasament si au fost dati in urmarire. Politistii locali care se aflau în zona bulevardului Stefan cel Mare au depistat-o pe minora I. G. C., in varsta de 14 ani, care figura ca fugita din Centrul de Plasament C. A. Rosetti din Iasi.

„Din primele verificari efectuate, a reiesit faptul ca tânara nu este la prima abatere de acest gen. Minora a fost condusa la Centrul de Plasament C. A. Rosetti”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi. De asemenea, politistii locali au actionat si pentru asigurarea unor activitati comerciale civilizate, cu respectarea prevederilor legale si prevenirea comertului neautorizat. În plus, angajatii din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei vor asigura fluidizarea traficului rutier si pietonal, pentru a preveni crearea de ambuteiaje.

„Cu ocazia desfasurarii celei de-a XXIV-a editii a Sarbatorilor Iasului, politistii locali au fost mobilizati pentru buna desfasurare a evenimentelor religioase, cultural-artistice si comerciale organizate de catre Primaria Municipiului Iasi si partenerii institutionali”, au mai declarat acestia. Având în vedere numarul mare de persoane care este prezent în oras, peste 165 de politistii locali actioneaza în zonele aglomerate.
Comentarii
Adauga un comentariu