Local

Minori din Deleni amendati, dupa ce au aruncat cu pietre in casa unei femei

Publicat: 23 nov. 2015
1

Sambata, 21 noiembrie, doi tineri de 16, respectiv 19 ani, din comuna Deleni, au fost sanctionati de politie deoarece, in seara zilei mentionate, au provocat scandal pe drumul satesc din comuna Deleni si au aruncat cu pietre spre locuinta unei femei. In ziua mentionata, intre orele 18:00 si 24:00, politistii din cadrul Politiei orasului Harlau si Sectiei nr. 9 Politie Rurala Harlau au actionat in sistem integrat pe raza de competenta, pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta, la regimul rutier, furturilor, cat si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta adecvat.
Comentarii
  • Asa multi hoti si talhari ca acuma, nu au fost in Feredeni niciodata. Primaru asta si politia a distrus satu si mtoata comuna Deleni. TREBUIE URGENT POST DE JANDARMI IN FEREDENI, CUM ERA INAINTE. De ce stau toti politai si se plimba cu masina iar noaptea in Feredeni e ca pe timp de razboi.

  • La copii mici mamele de tip nou le toarna tuica pe o bucata de zahar sa nu planga. Astfel minorii la 10 ani beau cot la cot cu adultii, fumeaza, fac sex sau mai nou se drogheaza.Primaru le cumpara voturoile de la parinti: UN VOT=O STICLA DE VOTCA IEFTINA + AJUTOR SOCIAL TOT MANDATU.

Adauga un comentariu