Actualitate

Ministrul Transporturilor va explica iesenilor esecul autostrazii spre Targu Mures

Publicat: 20 ian. 2015
1

Ministrul Transporturilor va veni maine la Iasi pentru a da explicatii legate de esecul promovarii proiectului autostrazii Iasi – Targu Mures. Ministrul Ioan Rus va ajunge la Iasi pentru a prezenta strategia pe infrastructura pe Moldova si pentru a participa la manifestarile dedicate zilei Unirii Principatelor Romane ce vor avea loc sambata. Mai devreme se va intalni cu liderii PSD Iasi, apoi va purta o discutie cu autoritatile locale si judetene despre masterplanul general de transport al Romaniei. In noul proiect autostrada va fi realizata doar de la Ungheni pana la Targu Neamt, dupa care ar urma sa continue ca drum expres. Decizia Guvernului a starnit controverse la nivel local, dupa ce politicienii din judet au cerut revizuirea proiectului. Chiar si in aceste conditii, Comisia Europeana a aratat ca lasa la latitudinea Executivului programul privind constructia de drumuri, asta desi autostrada Est-Vest era inclusa in reteaua europeana de transport.
Comentarii
  • Pentru asta, nu exista decit Cluj – Turda, a repetat de 20 de ori la conferinta….sa-i dam peste mustiuc daca vine la Iasi…tot repeta ca suntem subdezoltati (?) si nu avem nevoie de autostraa, in schimb Cluj – Turda , ….

  • bine spus gina! am capatat o aversiune deosebita fata de acest om de cand l-a us miky mouse la transporturi!fenechiu asa cum era el facea de 10 ori mai multe pt moldova decat face scalamba asta , respectiv tot psd-ul (central si local). iti spargem mustiucul fraierica!

  • am o cloşcă ce nu mai vrea sa stea pe oua, sunt parţial clocite. pentru cine doreşte… livrare gratuită cu o singura condiţie: sa ajunga in creştetul rus-nacului. pana la 24 ianuarie mai ogăresc una bucată cloşca. nu se merită sa stric ouale proaspete !

  • NU ATI OBSERVAT CA MOLDOVA EULTIMA GAINA IN ACEASTA TARA ???SI NU NUMAI LA AUTOSTRAZI , LA ORICE VRETI MOLDOVA CADE PE LOCUL 2 SI DACA CONCUREAZA SINGURA.ATIT E BUNA MOLDOVA SA PLATEASCA DARILE LA STAT CA SA FIE DE UNDE FURA DOMNII CARE CONDUC ACEASTA tara….

  • Pe omul asta nu-l intereseaza din Romania nimic inafara de Cluj si Transilvania. Poate nu stie geografie?!
    Pe de alta parte, pe bucuresteni ii intereseaza Valea Prahovei si le facem cea mai scumpa autostrada de pe planeta!
    Si noi existam, platim o multime de taxe pentru drumuri si accize suplimentare pentru constructia de autostrazi si nu avem parte in schimb decat de promisiuni si gropi!

Adauga un comentariu