Actualitate

Ministrul Sanatatii in vizita la Iasi. Vezi programul – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 03 feb. 2015

UPDATE 12:21 – Ministrul a terminat in urma cu cateva momente si vizita de la Spitalul de Copii „Sfanta Maria”.
UPDATE 10:42 – Ministrul Sanatatii a ajuns in aceste la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF).
UPDATE 10:14 – Ministrul Sanatatii a ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon, acolo unde viziteaza noua sectie a Unitatii de Primiri Urgente (UPU). Aici este prezent si primarul Iasului, Gheorghe Nichita, dar si viceprimarul Mihai Chirica.

Vezi si Banicioiu: Elena Udrea mi-a amintit de Elena Ceausescu

STIRE INITIALA – Nicolae Banicioiu, miistrul Sanatatii, va ajunge in aceasta dimineata la Iasi, unde se va intalni cu autoritati locale si judetene, dar si cu reprezentantii unor unitati medicale. Astfel, dimineata, ministrul se va intalni cu primarul Gheorghe Nichita, la Palatul Roznovanu, dupa care, in jurul orei 10:00, se va deplasa spre Spitalul Sfantul Spiridon. Ulterior, in jurul orei 11:00, ministrul va merge la Spitalul de Copii „Sfanta Maria”. Banicioiu va discuta cu sefii celor doua unitati medicale despre proiectele spitalelor, dar si despre problemele cu care acestia se confrunta. Dupa ora 12:00, ministrul va ajunge la Prefectura, unde va purta discutii cu reprezentantii Sindicatului Sanitas.
Comentarii
  • Oare d-lui Ministru ii place curtea spitalului Spiridon?sau este plimbat doar in zonele cele mai noi?Si ce treaba au cei doi prosti de la primaria Iasi cu spitalul Spiridon,mai degraba ar asfalta strada din spatele UMF-lui,daca stiu despre ce este vorba.

  • oare se va discuta si de problemele din spitalul din grajduri despre lindicul popi menegerul penelist?ori ne omoara ori il omorim? sindicatul sa apere interesele salariatilor ca de asta ii platim.

  • Vad ca nu a fost la intrarea UPU spiridon,acolo unde merge toată lumea care are o urgentă.Sa simtă si el mirosul de kkt din asa numita sala de așteptare si sa vadă cum bolnavii stau pe holuri!!!!tipic românesc coarda aia care am înțeles cA e director a ascuns mizeria sub preș !!

  • Un prim lucru pozitiv pe care l-ati putea face d-le ministru este sa supravegheati indeaproape admiterile la spitale. Doriti ca si noi ca in spitalele din Romanania sa lucreze oameni cat mai bine pregatiti. De exemptu laINSTITUTUL REGIONAL DE PSIHIATRIE de cativa ani incoace admiterile se face doar contracost, pt asistenti medicali 5000 euro locul la socola iasi si 3500 locul la sectia exterioara Birnova. Vor fi angajati doar cei cu relatii si bani, dar mai slab pregatiti, un concurs de admitere trebuie sa fie concurs.
    Ba mai mult am informatii ca la admiterile trecute dna Gina si ceilalti din conducere s-au cam lacomit si au luat bani de la mai multe persoane decat locuri scoase la concurs. Asadar pentru a evita un scandal in mod sigur si locurile din cocursul urmator de admitere sunt deja aranjate. E un exemptu a ceea ce se intampla in tara asta. LUATI AMINTE DNA DGA

  • La urmatorul concurs de la Socola numiti o comisie de examinare de la Bucuresti ( de oameni integri), sa fie admisi doar cei mai buni care au muncit, si veti vedea ulterior cu ies in fata cei care au platit si nu vor primi locurile…..

Adauga un comentariu