National

Ministrul Economiei tocmai a facut anuntul. Sa fie doar o lauda sau…

Publicat: 10 iul. 2016
1

Guvernul este in discutii cu doua mari companii pentru a veni sa investeasca in Romania, a anuntat ministrul Economiei, Costin Borc, intr-o emisiune TV. „Sunt discutii sa existe o a treia uzina de asamblare in Romania, un mare producator auto international”, a afirmat ministrul Economiei.

„Avem doi mari producatori, sigur ca incape al treilea. Informatii nu am sa va dau, dar discutii exista. Nu vreau sa va dau informatii pentru ca, inainte ca deciziile sa fie luate intr-o mare companie, nimanui nu-i place ca ele sa fie dezvaluite, pentru ca ele pot fi chiar deraiate”, a declarat Costin Borc.

„Sunt discutii sa existe o a treia uzina de asamblare in Romania, un mare producator auto international”, a mai spus Costin Borc, precizand ca sunt discutii cu doua companii auto, dar ca „ar fi bine sa fie si al treilea si al patrulea producator”.

„Fundamental pentru noi nu este numai un al treilea producator, ci si a dezvolta subcontractorii romani. Atat pentru Ford si Renault, cat si pentru al treilea. Se fac multe lucruri, inclusiv ideea de a da un ajutor de stat care sa porneasca de la un milion, nu de la zece milioane. Nu poti sa targhetezi pentru producatori romani”, a incheiat Costin Borc, explicand ca ajutorul de stat este pentru cei care produc subansamble.
Adauga un comentariu