National

Ministrul Culturii: Construirea unei noi sali de concerte in Bucuresti, prioritate a Guvernului

Publicat: 30 nov. 2015
1

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca proiectul de construire a unei noi sali de concerte in Bucuresti va deveni o prioritate a Guvernului.

„Construirea unei noi sali de concerte in Bucuresti va deveni o prioritate a Guvernului. Am gasit multa intelegere in acest sens in echipa guvernamentala actuala. (…)

Citeste si Ministrul Culturii: Trebuie un efort national pentru a cumpara Cumintenia Pamantului

Trebuie sa incercam din toate puterile sa facem ca el (Festivalul Enescu – n.red.) sa se mute dintr-o sala de congrese intr-o sala de filarmonie. Intr-o sala construita in mijlocul Bucurestiului, cu un proiect de arhitectura nou, cu o acustica special studiata intr-una dintre cladirile care va deveni o cladire emblematica a Bucurestiului”, a afirmat Alexandrescu, la conferinta de presa sustinuta de directorul artistic al Festivalului International George Enescu 2017, Vladimir Jurowski.

Citeste si O publicatie care a facut istorie isi inceteaza aparitia. „Iohannis a reusit sa realizeze intr-un an ce nu i-a reusit lui Basescu in zece”

El a adaugat ca statutul muzicianului in Romania „ar trebui regandit, adus la o noua identitate”. „Sunt oameni care trebuie protejati, care trebuie intelesi si ajutati”, a mai afirmat ministrul Vlad Alexandrescu.
Adauga un comentariu