Magazin

Milionar fara diploma de liceu? Aparent, SE POATE!

Publicat: 11 aug. 2014
1
Desi sunt printre cele mai celebre staruri internationale si castiga milioane de dolari pe an si nimeni nu se astepta ca acestia sa nu fie macar absolventi de studii medii. Printre acestia se numara Ryan Gosling, Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise si John Travolta, informeaza becomegorgeous.com .
Citeste si: SOC: Vedeta americana a murit de cancer!
Ryan Gosling a inceput liceul in Ontario, dar 17 ani actoria a devenit pentru Ryan prioritatea numarul unu, primul pas fiind inscrierea in clubul “The Mickey Mouse Club”, alaturi de alte vedete Britney Spears si Justin Timberlake.
Cameron Diaz a decis si ea sa renunte la liceu dupa ce a obtinut un contract cu Elite Modeling Management. Astfel, actrita a renuntat la studii la varsta de 16 ani. Cariera de model a adus pe aceasta in atentia producatorilor de la Hollywood.
Tom Cruise a descoperit actoria la varsta de 14 ani si a decis ca aceasta este adevarata sa menire, lasand cursuri de liceu deoparte.
Citeste si: Pustoaica din Familia Adams a devenit mama. Vezi cum arata actrita la 34 de aniComentarii
  • ..limba…cuc…pofte si pofticiosi…portofel full=milionar in devenire…placeri ieftine de vindut la prosti(si-s multi)…greata pentru destepti….mai bine spus …prostitutie acoperita…

Adauga un comentariu