Actualitate

Mii de ieseni participa acum la slujba de Sfanta Parascheva de pe pietonalul Stefan cel Mare – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 14 oct. 2016

UPDATE: La ora 8:00 erau inregistrati peste 86.000 pelerini care au trecut pe la racla de la inceputul manifestarii religioase.
S-au inregistrat peste 100 cazuri in care, pelerinii au avut nevoie de ingrijiri medicale.

In prezent la rand la racla sunt peste 8.000 de credinciosi.

Update: La Sfanta Liturghie sunt prezente oficialitati locale si judetene, in frunte cu primarul Mihai Chirica, presedintele Consiliului Judetean, Maricel Popa, Prefectul Marian Grigoras, dar si parlamentari,  consilieri locali si judeteni. La slujba participa inclusiv fostul primar Gheorghe Nichita si fostul presedinte CJ Cristian Adomnitei. Totodata,  mii de credinciosi participa la slujba oficiata pe Bulevardul Stefan cel Mare

In aceasta dimineata, pe esplanada din curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi va avea loc Sfanta Liturghie oficiata de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Mii de pelerini din intreaga tara sunt asteptati sa asite la slujba oficiata de inaltii prelati ai Mitropoliei Moldovei si Bucovinei in frunte cu IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei. La eveniment sunt asteptate sa participe si personalitati din intreaga tara.  Liturghia care va incepe in jurul orei 9.00 va tine pana in jurul orei 13.00, dupa care credinciosii vor fi serviti cu traditionala agapa a pelerinilor.
Comentarii
  • ti-e ciuda ca oasele tale vor putrezi dupa moarte si nu le va pupa nimeni ?

   vezi ca fizicienii de la CERN au in program zilele urmatoare ritualuri satanice, si mai au locuri libere.

  • „S-au inregistrat peste 100 cazuri in care, pelerinii au avut nevoie de ingrijiri medicale.”
   Pai… tontii care stau la rand venerand niste presupuse ciolane nu se roaga PENTRU SANATATE?! Cum de au nevoie de ingrijiri medicale???
   Si ce cauta ambulantele acolo? DE CE NU-I LASA SA-I AJUTE… SFANTA?

 • La pupat pola si la proslavit prostia din creierul de gasca al bosorogilor , care nu mai au astampar la barfit locatarii, mai ales aia care stau prin tesatura si alexandru. Mergeti pe la sfanta sa va dea putere la urmarit locatarii care ies si intra in blocuri si care muncesc de va platesc datoriile le restantele de la asociatiile de locatari.
  Irimia si breaban impreuna cu cucu stiuc sa mai manance mai utin ***** despre locatarii care va platesc datoriile la asociatie si pierderile la apa cei 4 mc pusi la pierderi pe locuinta.

Adauga un comentariu