Magazin

Mii de femei vin la cimitir si ating aceasta statuie ACOLO! Uite ce cred fetele ca se intampla daca faci asta

Publicat: 26 sept. 2015
Cimitirul Pere Lachaise din Paris este locul de odihna pentru o serie de nume mari, precum Oscar Wilde, Edith Piaf, Jim Morrison si altii.
Ca si alte cimitire, este plin de fel de fel de monumente, care mai de care mai ample si mai originale. Unul dintre ele insa atrage atentia tuturor si a devenit un adevarat simbol.
Este vorba despre statuia care se afla pe mormantul lui Victor Noir, un jurnalist local celebru care a murit in 1870 in urma unui duel. Nu se stie daca artistul care a realizat-o a avut informatii precise sau nu, insa in zona pantalonilor se remarca o umflatura destul de mare, noteaza kanald.ro.

Vezi si N-ai cum sa faci asa ceva! Cum s-a pozat o pitipoanca in CIMITIR! – FOTO  

Sa fie aceasta o indicatie a stilului de viata pe care il avea Victor Noir? Nimeni nu stie. Cert este ca astazi mormantul lui a devenit un simbol al fertilitatii pentru femeile din Paris.
Se spune ca daca o femeie atinge acea zona cu mana, saruta statuia pe buze si lasa o floare langa ea nu va avea probleme cu fertilitatea, va naste copii sanatosi si va avea o viata sexuala foarte activa si sanatoasa. Adauga un comentariu