National

Mihail Boldea a ajuns la spital de URGENTA. Asistenta e una dintre victimele care risca sa isi piarda casa din cauza lui

Publicat: 10 mai 2013
1

Fostul parlamentar Mihail Boldea, arestat preventiv de un an si doua luni ani pentru fraude imobiliare, a ajuns ieri la Spitalul de Urgenta Galati suferind o colica renala.

Culmea ironiei este faptul ca in echipajul ambulantei, care i-a acordat lui Boldea primul ajutor, asistenta era chiar Valentina Tonita, cea a carei familie risca sa isi piarda casa din pricina unei fraude imobiliare de care este acuzat fostul politician, scrie libertatea.ro. Avocatul a primit ingrijiri, apoi a fost tranferat inapoi la penitenciar.

„Nu a contat… Este pacient si l-am tratat ca atare”, a spus asistenta Tonita. Chiar in timp ce femeia ii acorda lui Mihail Boldea primul ajutor, sotul ei se afla in fata instantei, unde magistratii au decis ca pe 22 mai se va reincepe executarea silita a familiei.

Avocatul a primit ingrijiri medicale, apoi a fost tranferat inapoi la penitenciar. „Are o colica renala, dar se poate rezolva cu medicatie”, a spus de. Dumitru Tuta, medic primar urolog.
Adauga un comentariu