Magazin

Mihaela Radulescu si Andreea Marin revin in televiziune? Uite cu cine negociaza cele doua dive!

Publicat: 01 aug. 2014
1

Andreea Marin si Mihaela Radulescu isi pregatesc revenirea in televiziune si amandoua negociaza la sange pentru ca noile lor emisiuni sa aiba succesul celor pe care le-au avut productiile pe care le-au prezentat pe vremuri.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca intre cele doua exista de ani buni rivalitate si concurenta acerba. Atat traseul lor profesional, cat si cel personal a coincis de multe ori si dupa o perioada de pauza, in care cele doua prezentatoare s-au dedicat familiei si altor proiecte, se pare ca se pregatesc in acelasi timp sa revina pe micile ecrane.

Citeste si Dani Otil SOCHEAZA: „Astept un copil!”

De-a lungul timpului, Mihaela Radulescu si Andreea Marin au mai avut incercari de a reveni in televiziune, insa audientele nu au mai reusit sa atinga cotele pe care le atingeau odata. Acesta este si motivul pentru care acum vor sa negocieze cat mai bine conditiile pentru eventualele productii in care se vor implica, scrie ele.ro.

Citeste si Mircea Solcanu revine cu replici acide. Andreea Marin si Mihaela Radulescu

Potrivit Libertatea.ro, divele din vechea garda sunt la un pas sa se bata din nou in audiente si sa-si umple buzunarele cu mii de euro, pentru ca Andreea Marin se afla in discutii avansate cu TVR, iar Mihaela Radulescu, cu Antena 1, dupa negocierile esuate cu PRO TV, din cauza pretentiilor sale financiare prea mari pentru bugetul trustului. Cat se poate de diplomata in declaratii, „Zana” a recunoscut, voalat, ca nu ar spune „nu” unui proiect TV care ar impresiona-o.

Citeste si Mihaela Radulescu, de nerecunoscut. Cum arata acum – FOTO

„Sunt prezenta tot timpul pe micul ecran, nu simt lipsa emisiunilor, insa am foarte multe propuneri, negocieri din tara sau strainatate. O sa aflati la momentul oportun cui voi da curs ofertei”, a declarat Andreea pentru sursa citata.
Comentarii
  • aceste 2 tarfe au deschis seria pitipoancelor in TV. Acum au mai imbatranit , dar se trateaza cu hormoni tineri la institutul Ana Asla-Tunkay-Otil. Mi-e greata de ele, trebuie sa revenim la valori adevarate: Jos tarfele!!!

Adauga un comentariu