International

Migrant, arestat in Danemarca pentru ca a violat o femeie in azil

Publicat: 03 mart. 2016
1
Un barbat de 24 de ani este acuzat ca a violat o femeie din cel mai mare azil de batrani din Danemarca. Potrivit autoritatilor, barbatul ar fi atacat-o pe femeie, ieri dimineata, la Centrul SandholmCrucea Rosie a anuntat imediat autoritatile despre presupusul viol care a avut loc la acest azil din Allerod, iar un suspect de 24 de ani a fost arestat. Barbatul nu si-a recunoscut vina atacului,iar acesta a fost asteptat sa fie judecat, ieri, la Hillerod.
Atat atacatorul cat si victima sunt de nationalitate straina si inca n se stie daca acestia se cunosteau. Un alt caz, in care un politist danez a fost injunghiat in stomac in acelasi centru, a avut loc anul trecut.
Centrul Sandholm este cel mai mare centru de azil din Danemarca, in care mai mult de 500 de oameni sunt tinuti, reprezentand 49 de nationalitati. Sunt deja mari dezbateri privind imigrantii din Europa, unde mai multe cazuri de tentative de violuri au avut loc de anul nou in Koln, Germania, unde un grup de barbati, de origine nord-africana si araba, au molestat si au jefuit mai multe femei in statia din centrul orasului.Adauga un comentariu