Eveniment-Social

Micile marlanii de la RATP le scot peri albi iesenilor

Publicat: 02 iul. 2015
1

@ Soferii si vatmanii RATP uita din cand in cand sa mai opreasca in statii

Odata cu inceperea vacantei elevilor, RATP a intrat in programul de vara, reducand numarul de mijloace de transport care opereaza pe raza municipiului. Practic, dupa cum anuntau cei de la RATP, in prezent se scot la strada 132 de mijloace de transport. In weekend, numarul acestora se reduce sambata la 109 si duminica la 102. Cu toate ca mijloacele de transport sunt mai rare, acestea nici nu mai sunt oprite uneori in statii de soferii prea grabiti, iesenii ajungand sa se uite din statii cum soferii trec zambind pe langa ei. O astfel de reclamatie a ajuns chiar saptamana aceasta la primarie.

„Am calatorit azi, 1 iulie, cu un autobuz pe traseul 11. Intre statiile Baza 3 si Tepro, mai exista o statie, CFS cred ca se cheama. Aici soferul respectiv nu a oprit in statie, iar o doamna care dorea sa coboare i-a reprosat acest lucru, spunand si ca se intampla frecvent. Va rog sa ii atentionati pe soferii si vatmanii RATP-ului sa opreasca la respectiva statie”, le-a transmis Bogdan Silva autoritatilor. Astfel de probleme apar inclusiv in cazul tramvaielor care uneori nu mai opresc in statia de vizavi de Baumax, de la intrarea la CET de pe Tudor Vladimirescu.
Comentarii
  • Obligatia calatorului este sa se pregateasca din timp pentru coborare,adica sa vina la usa…nu sa doarma pe scaun…(sunt sigur ca acum unii spun ca soferul este obligat sa opreasca….da este obligat cand un calator vrea sa coboare sau este cineva in statie,daca nu….mai departe tata).Da asa estel la RATP…numai calatorii au drepturi,obligatii ioc….

Adauga un comentariu