Magazin

Meysi, cainele care ar putea intra in Cartea Recordurilor – Vezi de ce

Publicat: 04 nov. 2012

Meysi are dimensiunile unei doze de suc si cantareste cu doar cateva grame mai mult decat un hamster, motiv pentru care ar putea primi titlul de „Cel mai mic caine din lume” din partea celor de la Cartea Recordurilor, informeaza Daily Mail.

Catelusa are, in prezent, o inaltime de 7 centimetri, o lungime de 12 centimetri si cantareste 250 de grame. La nastere, Meysi nu cantarea mai mult de 45 de grame, motiv pentru care a fost confundata de catre proprietara sa cu o bucata de placenta.

Proprietarii sai nu se asteapta ca aceasta sa creasca foarte mult in urmatoarea perioada chiar daca, in momentul de fata, Meysi are doar trei luni.

„Lui Meysi nu ii este teama de straini si este oricand gata sa se joace„, sustine proprietara animalului Anna Pohl, in varsta de 35 de ani, care locuieste in Polonia.

Pohl lucreaza intr-un salon de infrumusetare a cainilor si isi petrece mult timp avand grija ca Meysi sa ramana in viata. Initial, cainele nu a putut sa se hraneasca cu lapte de la mama sa din cauza celorlalti patru pui ai acesteia care aveau o greutate de trei ori mai mare decat a ei.
 
In momentul in care greutatea lui Meysi a scazut la 40 de grame, proprietara sa a hotarat sa o hraneasca printr-o seringa.
 
Femeia spune ca statura animalului pe care il detine nu a fost cauzata de nicio problema genetica si ca vrea ca acesta sa obtina titlul de „Cel mai mic caine din lume”.
 
In acest sens, Pohl i-a contactat pe cei de la Cartea Recondurilor care au spus insa ca Meysi nu poate sa fie inregistrata pana la varsta de un an.

Recordul actual este detinut de cainele chihuahua BooHoo, din Statele Unite ale Americii, care are o inaltime de 10 centimetri.
 
 Sursa: gandul.info
Adauga un comentariu