National

Metoda „Masini de cusut” a facut zeci de victime. Cum decurge escrocheria

Publicat: 30 oct. 2014
1
Zeci de oameni din Arad au fost inselati cu mii de euro prin metoda „masina de cusut„, de asa-zisii colectionari germani, informeaza Romania TV. De cateva zile, au aparut anunturi prin care o masina veche de cusut se cumpara cu sume imense, intre 44.000 de euro si 48.000 de euro, dar cei care vor sa le vanda sunt pacaliti.
Anunturile suna in felul urmator: „Colectionar german cumpar masini de cusut vechi, marci germane. Ofer intre 44.000 si 48.000 de euro”. Asta nu este deloc ceea ce pare, ci doar un mod de a-i pacali pe cei care spera sa se imbogateasca foarte repede.

Citeste si: Au pus camere de filmat la capataiul unui barbat in COMA. Au ramas STUPEFIATI cand au vazut inregistrarile!

Inselatoria functioneaza foarte simplu. In momentul in care oamenii suna si spun ca au o astfel de masina de cusut de vanzare, ei sunt anuntati ca asemenea exemplare se vand doar la set. Ei sunt pusi apoi in legatura cu o alta persoana care ar avea o pereche a acestei masini de cusut si care ar vinde-o cu un pret mult mai mic. Oamenii nu stau pe ganduri si cumpara masina de cusut pereche a celei pe care o au deja, cu preturi intre 10.000 si 15.000 de euro. Apoi suna din nou la numarul de telefon pentru a anunta ca au cele doua masini de cusut si pentru a primi in total 80.000-90.000 de euro. Insa la numarul de telefon nu mai raspunde nimeni.
Sursa: romaniatv.net



Adauga un comentariu