Magazin

Metoda banala care te scapa de grasimea de pe burta si solduri

Publicat: 13 nov. 2015
1

Multi dintre instructorii de fitness si consultantii in nutritie spun ca cea mai indicata metoda de a scapa de depozitele de grasime din aceasta zona ar fi regimul alimentar, insa cercetatorii propun si o alta varianta pentru a scapa de grasimea inestetica.

Oamenii de stiinta au dezvaluit faptul ca grasimea de pe burta si solduri poate fi eliminata relativ usor prin expunerea la temperaturi joase. Acestea accelereaza cu aproximativ 300% arderea grasimilor.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Maastricht sustin ca arderea grasimilor poate fi stimulata daca se aplica pe zonele vizate saculeti de gheata timp de 30-60 de minute. Acest proces se repeta zilnic, timp de doua saptamani.

In acest fel, temperatura pielii va scadea, ceea ce va favoriza transformarea grasimii albe in grasime maro, mult mai usor de metabolizat de catre organism.

Desi te ajuta sa scapi destul de usor de grasimea de pe burta si solduri, aceasta metoda poate prezenta si un inconvenient: riscul de degeratura. Pentru a nu te confrunta cu aceasta, ridica saculetele de gheata de pe burta la intervale regulate de timp.

Simptomele degeraturii sunt: roseata si o usoara durere in zona pe care se afla gheata, furnicaturi, basicute si senzatia de amortire. In cazul in care constati ca ai vreunul dintre aceste simptome, indeparteaza saculetele de gheata si acopera-ti zona burtii cu o patura. Nu acoperi cu nimic cald zona degerata si nici nu te masa.
Adauga un comentariu