Magazin

Mesajul lui Gabi Cristea, dupa despartirea de sot!

Publicat: 08 apr. 2013
1

Casnicia Gabrielei Cristea cu Marcel Toader a ajuns la final de drum. Cei doi s-au separat, deocamdata neoficial, dupa un mariaj de cinci ani.

Despartirea s-ar fi produs pe fondul infidelitatii sotului vedetei, dar si a unor probleme financiare. Marcel Toader ar fi risipit un milion de euro, bani care i-au apartinut sotiei sale si pe care el i-a investit intr-o afacere nerentabila, scrie click.ro.

In ciuda acestei perioade, Gabi Cristea dovedeste ca are de gand sa se tina tare si nu pare sa fie afectata negativ de aceasta despartire. Ca dovada a acestui lucru stau cuvintele pe care le-a scris pe Facebook.

„Femeile pot sa poarte 3 kg in uter timp de 9 luni si sa supravietuiasca ore de travaliu, sa gateasca, sa faca ordine si sa vorbeasca la telefon in acelasi timp, sa sangereze o saptamana si sa nu moara, sa mearga pe tocuri de 10 centimetri, sa planga noaptea si urmatoarea zi sa se trezeasca ca si cum totul este ok. Barbatilor, amintiti-va ca femeile sunt neputincioase doar pana cand lacul de pe unghii nu este uscat”, a scris ea.
Adauga un comentariu