Magazin

Mesajul lui Bendeac despre Mitropolitul Banatului: ” O CREATURA sinistra, un GUNOI uman”

Publicat: 29 sept. 2014
1
Mihai Bendeac a declarat de nenumarate ori ca nu este de acord cu ce face biserica in Romania si cu preotii care numai crestini nu sunt cand ajung sa faca rau cu buna stiinta.
Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, s-a stins din viata duminica seara la varsta de 90 de ani si acest lucru pare sa nu-l fi afectat deloc pe actor, care a lasat un mesaj sinistru pe contul sau de socializare. La jumatate de ora de cuvintele postate, pagina sa de Facebook a fost inchisa. 

Citeste si: Andreea Mantea, schimbare de look DRASTICA!

„Mitropolitul Banatului a murit azi-noapte. Se spune ca ‘despre morti numai de bine’. Numai ca pe mine ma cam doare-n cur de ziceri si proverbe. Aceasta sinistra creatura din imaginea alaturata, acest gunoi uman, A INCHIS usile bisericii in timpul revolutiei de la Timisoara, iar zeci de tineri au fost impuscati si au pierit pe treptele acesteia fiindca n-au avut unde sa se adaposteasca. As spune ‘Dumnezeu sa-l odihneasca’! Dar, daca Dumnezeu asta exista asa cum il descriu ei, atat acest porc, precum si majoritatea popilor, ar arde in Iad. Mi-e Greata” a scris Bendeac pe contul sau de Facebook.Comentarii
Adauga un comentariu