Eveniment-Social

Mesaje anti-Boc in centrul municipiului Iasi – VIDEO

Publicat: 03 apr. 2011
1

Organizatia de tineret a PSD Iasi a amplasat un panou in fata sediului de pe bulevardul Stefan cel Mare, unde trecatorii au avut ocazia sa scrie mesaje ironice la adresa primului ministru Emil Boc, dupa ce acesta a anuntat iesirea din recesiune.

 
Comentarii
  • Boc, nu te lua dupa mesajele de pe perete. Lumea te iubeste. Atit de mult, incit cu mare drag ti-am cumpara un bilet de avion la clasa business. Catre Australia. Sau Tanzania. Sau orice destinatie dinafara Romaniei iti doresti. Bineinteles ca biletul e doar dus. Oferta e valabila si pentru Baselu si pentru voi toti pedeleii.

  • Lasa ca voi sunteti mai breji. Mai lasati-ne cu mafioti si hoti de-al de Antonescu si Voiculescu, Ponta si Nastase, condusi din spate de Iliescu. Ne-ati furat de ne-ati adus la sapa de lemn, ne-ati vandut tara pentru cateva milioane spaga si acum vreti iar la ciolan? Sa nu va vad. Mai bine sa ne taraim zilele de pe o zi pe alta decat sa ajungem sclavi vanduti strainilor din cauza voastra. Romani, nu va lasati prostiti de tembeliziunile intoxicate ale mafiotilor…

  • Bai completare sau apendice sau cum ti-o mai spune, eu ma uit in buzunar la ce am acum si compar cu ce aveam cind au venit portocalii tai la putere. E atit de greu de priceput? Iar cind vine vorba de furat nen`tu Nastase e un biet copilas pe linga coana Udrea, asa ca las-o balta.

Adauga un comentariu