Actualitate

Mesaj tulburator al IPS Teofan pentru victimele accidentului de la Brasov

Publicat: 20 iun. 2016
1

Înaltpreasfintitul (IPS) Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a aflat cu durere vestea despre accidentul rutier petrecut în judetul Brasov, în care si-au pierdut viata patru persoane si care a adus traume de diferite gravitati unui numar de cel putin douazeci de membri ai Grupului folcloric Hora de la Palatul Copiilor din Iasi.

Citeste si: Mesajul lui IPS Teofan la sarbatoarea Nasterii Domnului

„Suntem alaturi de familiile îndoliate, rugându-ne ca Dumnezeu sa-i întareasca în aceste momente de grea încercare si sa odihneasca în pace sufletele robilor Sai: Ilie, Andrei, Ovidiu-Catalin si Cosmin”, a transmis IPS.

Citeste si: IPS Teofan, Scrisoarea Pastorala in sarbatoarea Invierii Domnului

De asemenea, alaturi de compasiunea exprimata, Înaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Teofan a adresat un îndemn catre preotii si credinciosii din Arhiepiscopia Iasilor ca: „împreuna sa-L rugam pe Dumnezeu, Cel ce este Doctorul sufletelor si al trupurilor, sa aduca vindecare celor raniti în acest tragic accident rutier si sa întareasca, în aceste momente grele, familiile celor mutati la viata cea vesnica”. Pe de alta parte, Mitropolia a sustinut financiar transportul victimelor de la Brasov la Iasi si a oferit haine.

Citeste si: IPS Teofan, aproape de unul dintre cei mai mari calugari ai Romaniei – FOTO, VIDEO
Comentarii
Adauga un comentariu