National

Mesaj de ultim moment posta de Victor Ponta pe Facebook. „Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat!”

Publicat: 06 oct. 2016
1

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care scrie intr-un mesaj pe Facebook ca au imunitate absoluta doar pentru ca sunt ”tehnocrati”.

”Va rog sa va imaginati ca un ministru din Guvernul Ponta” avea atata tupeu sa minta ca a obtinut 792.000 lei ( aproape 200.000 euro) chirie pentru un site care nu functioneaza?!?! Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat! Dar Ministrul Grigorescu isi vede linistit pana la capat de distrugerea sistemului energetic romanesc ( pana importam tot din alte tari)! Imaginati-va ca unui ministru din Guvernul „Ponta” i se publica in presa numele de informator al Securitatii, data semnarii angajamentului si numarul dosarului de retea? In aceeasi zi se convocau la ora 18 pe Facebook „tinerii anticomunisti” si veneau Mandruta si Clotilde cu megafonul sa ceara sa mearga toti in fata la Palatul Victoria! Dar Ministrul Dumitru sta linistit la Minister ca nu cumva sa cerceteze cineva si alte teze de doctorat in afara de Ponta, Oprea si Toba!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.
Comentarii
Adauga un comentariu