Eveniment-Social

Membrii unicului centru din lume care trateaza autismul în primul an de viata, in conferinta la Universitatea Cuza

Publicat: 29 iun. 2016
1

Membrii singurului centru din lume care trateaza autismul în primul an de viata vor conferentia la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC), în perioada 2-3 iulie 2016, in Aula Magna Mihai Eminescu.

Citeste si: Un zambet in tacere pentru copiii cu autism din Romania – FOTO

Astfel, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, în colaborare cu Asociatia Psihologilor Profesionisti din România, Fundatia Univers Plus din Piatra-Neamt si Institutul pentru Cercetarea Tulburarilor din Spectrul Autist – Bucuresti organizeaza pentru prima oara la Iasi conferinta MIFNE. Aceasta va pune accent pe semnele de autism întâlnite în primul an de viata, precum si interventia timpurie pâna la vârsta de doi ani. Specialistii care vor sustine comunicarile în plen si workshop-urile sunt reprezentanti de marca în acest domeniu.

Citeste si: Apel pentru sprijinirea persoanelor cu autism

Hanna Alonim este fondatoarea si directoarea Centrului Mifne din Israel, institutie specializata în identificarea semnelor timpurii din spectrul autist si aplicarea de programe in interventia intensiva în primii ani de viata. La conferinta sunt invitati sa participe cu precadere specialisti ce activeaza în domeniul autismului, psihologi clinicieni, psihoterapeuti, logopezi, psihopedagogi speciali, psihologi scolari, medici pediatri, medici neuropsihiatri, medici de familie, asistenti sociali, personalul specializat din cresele de copii, educatori si parinti, reprezentanti ai ONG-urilor.

Citeste si: „Copiii cu autism vestesc primavara”
Adauga un comentariu