Eveniment-Social

Membrii PSD Iasi scapa deocamdata de sanctiuni interne

Publicat: 24 nov. 2014
1

PSD Iasi a intrat in sedinta in urma alegerilor prezidentiale de acum cateva zile. Dupa ce au pierdut in fata ACL disputa pe judetul Iasi, liderii PSD Iasi au primit vizita lui Liviu Dragnea, secretarul general al formatiunii politice. Acesta s-a intalnit cu liderii filialei judetene, dar si cu primarii din Iasi pentru a discuta o noua strategie privind reorganizarea partidului. Conform liderilor organizatiei judetene, la acest moment nu se impun inca masuri in interiorul filialei, asta si pentru ca formatiunea a scos un scor destul de bun la alegeri.

„Speculatiile nu le comentez. Am avut discutii cu Liviu Dragnea, nu a fost nicio o secunda vreo discutie legata de ceva ce poate tulbura partidul, ci pentru a cauta masuri de a uni partidul. In sedinta cu Liviu Dragnea fiecare si-a spus oful, au fost discutii informale, ca impreuna sa luam decizii ca sa imbunatatim activitatea. Masurile care se vor impune le vom face, dar nu le vom comunica pana nu vom avea discutii la nivel national. Este vorba de ceea ce inseamna partidul la nivel national. Partidul s-a comportat foarte bine la aceste alegeri, s-a scos un scor bun, dar a fost un vot antisistem, un val emotional, dar important e ca trebuie sa invatam din toate aceste lucruri pentru a lupta cu mult succes la alegerile din 2016”, a mentionat primarul Gheorghe Nichita.
Comentarii
  • Am ferma convingere, Mihaita, zis la nastere nekita, ca la alegerile parlamentare nu vei mai scapa de sanctiunea politica, daca pina atunci nu vei fi sanctionat penal pentru toate golaniile facute in cele doua mandate.Apropo, DNA, s-a deschis sezonul cercetarii membrilor PSD, care pina acum aveau imunitate politica, nu profitati de perioada asta favorabila?

    • ,,cirlan” de ce nu-ti iei medicamentele dimineata ?
      ,,s-a deschis sezonul cercetarii membrilor PSD, care pina acum aveau imunitate politica”. Ori esti prost ori te faci, dar sa stii ca-ti iese foarte bine.

Adauga un comentariu