Local

Melcret, singurul partener privat al proiectului „Fabricat in Iasi” – VIDEO

Publicat: 08 dec. 2010
1

Pana in acest moment, grupul iesean de tamplarie Melcret este singurul partener privat al proiectului „Fabricat in Iasi”. Conform declaratiilor managerului proiectului, Gabriel Lazar, firma ieseana este singura care a semnat un acord oficial. „Obiectivul nostru este sa colaboram cu toate firmele iesene, insa deocamdata doar reprezentantii Melcret au semnat aceasta colaborare. Principala misiune a proiectului este de a comunica iesenilor importanta consumului local”, a declarat Gabriel Lazar.
De cealalta parte, managerul Melcret s-a declarat un sustinator al acestei idei de proiect. „Trebuie sa ne gandim ca atunci cand cumparam un produs local ajutam economia locala si contribuim la bunastarea acestui oras. In special germanii au acest obicei, de ce nu am incerca si noi?”, a declarat Corneliu Veliscu, managerul general al Melcret.
In urma cu doua zile, in cadrul programului „Fabricat in Iasi”, firma ieseana de tamplarie Melcret a aniversat 20 ani de activitate. „In cadrul evenimentului am reusit sa aducem impreuna oameni de afaceri si arhitecti care concureaza pe aceeasi piata. Trebuie sa incercam sa nu ne mai percepem drept dusmani, ci colaboratori pe piata. Pe fondul crizei, in acest an consumul de produse de tamplarie a scazut cu 30 la suta”, a adaugat managerul Melcret.
Proiectul de comunicare „Fabricat in Iasi” este organizat de Asociatia pentru Economia Cunoasterii. Acesta le ofera tuturor producatorilor locali sansa de a se pozitiona in comunitatea locala drept un brand iesean.
Adauga un comentariu