Local

Mega proiect imobiliar in zona Breazu

Publicat: 22 iun. 2011
1

Ieri, in cadrul Comisiei de Urbanism, alesii locali au analizat mai multe proiecte propuse spre avizare. Unul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi face referire la construirea unor locuinte individuale, spatii de cazare, spatii comerciale si a unei zone de agrement chiar in Copou, in zona Breazu. Astfel, tema PUZ (Plan Urbanistic Zonal) solicitata de Iasi Construct SRL a fost aprobata. „Este vorba de proiectul Lake House. Deocamdata nu am nici o estimare. Clar este faptul ca vreau sa urbanizez zona. Nu am nici o estimare financiara”, a declarat Bogdan Cihodaru, administratorul societatii.
Si Universitatea Al. I. Cuza a solicitat avizarea unui PUZ pentru construirea unui camin studentesc pe strada Closca nr. 9, pe o suprafata de o mie de metri patrati. Membrii comisiei au amanat avizarea pentru ca nu a fost clarificata problema locurilor de parcare.
Nu in ultimul rand, a fost analizata solicitarea venita din partea Club OK, pentru intrarea in legalitate. Membrii comisiei nu au dat aviz deoarece nu a fost platita redeventa pentru terenul primariei din zona Tudor Vladimirescu. „A fost respins respectivul punct. Asta pentru ca nu au platit redeventa pentru terenul pe care s-au extins. Au intrat si pe terenul Universitatii Tehnice Gh. Asachi”, a declarat Constantin Neculau, presedintele Comisiei de Urbanism.
Adauga un comentariu