Local

Medicii nu-i dau sanse de viata tanarului cazut in iazul din Barnova

Publicat: 11 aug. 2014
1

Tanarul in varsta de 20 ani care s-a inecat intr-un iaz din Barnova se zbate intre viata si moarte. Acesta a fost transferat de urgenta la spital, dupa ce s-au efectuat minute in sir mai multe manevre de resuscitare.

Tanarul si-a propus sa se racoreasca in apa unui iaz din localitatea ieseana Barnova, fara sa stie prea bine sa inoate. Acesta a intrat in stop cardio-respirator, iar dupa ce a ajuns la spital a fost transferat direct la Anestezie si Terapie Intensiva (ATI). Medicii raman rezervati cu privire la sansele de supravietuire ale ieseanului, starea acestuia fiind una critica.

Citeste si De la cititori: Inundatii la Barnova – VEZI FOTO

„Doua echipaje din cadrul Detasamentelor 1 si 2 de Pompieri Iasi au intervenit in comuna Barnova, pentru salvarea unei persoane cazute intr-un iaz de pe raza localitatii mentionate. La momentul sosirii la locul interventiei a fost gasita o persoana, Bogdan S., in varsta de 20 de ani, in stop cardio-respirator, scos din apa de localnici. Echipajul de pe autospeciala de terapie intensiva mobila a efectuat manevre de resuscitare si dupa aproximativ 40 de minute pacientul si-a revenit, fiind transportat ulterior la Spitalul Sfantul Spiridon Iasi”, precizeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi.
Adauga un comentariu