Magazin

Medicii, in stare de SOC cand au vazut ce a nascut o gravida: “Vine sfarsitul lumii”

Publicat: 09 oct. 2016
1

E ireal ce s-a Intamplat in Indonezia! O femeie insarcinata a fost acuzata de vrajitorie dupa ce a dat nastere unei monstruozitati.

O femeie insarcinata din Indonezia care intrase in travaliu si avea contractii puternice s-a prezentat de urgenta la spital. Alertati, medicii s-au grabit sa ajute gravida sa aiba o nastere cat mai usoara, insa la finalul travaliului au avut un soc cand au vazut ce a expulzat femeia prin vagin.

Fatul adus pe lume era, de fapt, o soparla. Ati citit bine! Moasa, o tanara pe nume Josephine Lydia Hellen Wadu, a alertat autoritatile. Oamenii au inceput sa intre in panica cand au auzit de o asa grozavie, iar localnicii se temeau ca femeia care a nascut o soparla este, de fapt, o vrajitoare.

Reprezentantii spitalului au organizat o conferinta de presa pentru a linistii populatia. „Este imposibil ca o fiinta umana sa dea nastere unei alte specii. Nu stim daca acest act a involuntar sau nu”, au declarat specialistii pentru Huffington Post. Femeia gravida nu era, de fapt, insarcinata. Ea suferea de sindromul sarcinii false sau sarcina isterica.

Sarcina falsa este o afectiune psihiatrica si afecteaza femeile care isi doresc cu ardoare un copil, dar nu pot ramane gravide din diferite motive. Nu se stie, insa, cum a ajuns soparla in uterul femeii. E posibil sa-si fi introdus singura reptila, poate in cadrul unui ritual.
Adauga un comentariu